تصاوير منتخب

۲۶ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

۰

ویژه نامه ای به مناسبت میلاد باسعادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)

ویژه نامه ای به مناسبت
میلاد باسعادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)

پانزدهم رمضان سال سوم هجری قمری


شناخت مختصرى از زندگانى امام حسن(ع)
پیشواى دوم جهان تشیع که نخستین میوه پیوند فرخنده على (ع) با دختر گرامى پیامبر اسلام (ص) بود، در نیمه ماه رمضان سال سوم هجرت در شهر مدینه دیده به جهان گشود.(1)

حسن بن على (ع) از دوران جد بزرگوارش چند سال بیشتر درک نکرد زیرا او تقریباً هفت سال بیش نداشت که پیامبر اسلام بدرود زندگى گفت.

پس از درگذشت پیامبر (ص) تقریبا سى سال در کنار پدرش امیر مومنان (ع) قرار داشت و پس از شهادت على (ع) (در سال 40 هجرى) به مدت 10 سال امامت امت را به عهده داشت و در سال 50 هجرى با توطئه معاویه بر اثر مسمومیت در سن 48 سالگى به درجه شهادت رسید.

فریادرس محرومان

۰

اهمیت نماز جمعه

سایر مطالب

آموزش نماز جمعه,روش خواندن نماز جمعه

نماز جمعه یک عبادت بزرگ دسته جمعى است

 

صدای کوبیدن طبل و دائره و سازهای طرب انگیز به گوش نمازگزاران رسید؛ این صدایی بود که کاروانی از تجار مدینه برای اعلام ورود خود و جلب توجه مردم به سمت خود، به راه انداخته بودند.

عده ای از مردم صف های نماز را رها کردند و با وجود اینکه پیامبر صلی الله و علیه و آله در حال ایراد خطبه بود، از جمع نمازگزاران پراکنده شده و به جمع تجار و کالاهایشان پیوستند و بدین ترتیب تعداد اندکی در مسجد باقی ماندند.

ظهر جمعه بود، مردم در صفوف به هم پیوسته نماز مشغول گوش دادن به خطبه نماز جمعه بودند. خطیب نماز جمعه کسی نبود جز پیامبر عظیم الشأن اسلام حضرت محمد بن عبدالله صلوات الله علیه و آله.

۰

آثار صله رحم

سایر مطالب

دیدار با خویشاوندان

خویشاوندان، ارتباط خونی با هم دارند و در حقیقت شاخ و برگ های یک درختند. هر درختی برای حفظ حیات خود به هم کاری همه اجزا با یکدیگر نیاز دارد. حفظ رابطه خویشاوندی نیز با همکاری و همیاری بستگان امکان پذیر است. سنت حسنه صله رحم، از نیکوترین برنامه های دین مبین اسلام است و موجب پایایی درخت خویشاوندی می شود. در آیه ها و روایت های بسیاری هم بر آن تأکید شده است، از جمله پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرماید:

وصیت می کنم حاضران امت خود را و غایبان ایشان را و کسانی را که در صلب پدران و رحم مادران هستند که تا روز قیامت صله رحم به جا بیاورند، اگرچه بین آنها به اندازه راه یک ساله باشد.

منظور از صله رحم، فقط دیدار اقوام نیست، بلکه مفهوم گسترده تری را در بردارد. مهم ترین شان این است که در حد توان و امکان، به یاری رساندن و رفع نیاز بستگان خود بپردازد اگرچه برخی از آنها عقیده و مشرب فکری یکسانی با ما نداشته باشند و نکته مهم این است که این رابطه و پیوند همواره حفظ شود.

پیام متن:

۲

اشعارو سبک های ویژه وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها

اخبار، اطلاعیه ها

واحد،شور – حضرت خدیجه سلام الله علیها

ای مادر زهرا و امّ المؤمنین،ای یار احمد جان محمد

ای عصمت حق قبله ی اهل یقین،ای یار احمد جان محمد

دارُالعزا شد دل در عزایت،هر دیده دارد شور بکایت

شعب ابوطالب کربلایت

سیّدتی یا حضرت خدیجه...

رفتی در اوج غربت و اندوه و غم در راه اسلام

باشد مقام بی حدِ تو تا ابد مخفی و گمنام

ای ثروتت وقف دین و قرآن،ای اوّلین بانوی مسلمان

تابنده از تو اَنوار ایمان

سیّدتی یا حضرت خدیجه...

بعد از تو و بعد از نبی دامادتان خانه نشین شد

زهرا میان کوچه های شهر غم نقش زمین شد

در اوج فتنه از سوی اعدا،در پیش چشمان سرخ مولا

شد تازیانه روزی ِ زهرا

سیّدتی یا حضرت خدیجه...

۰

نظر دهید

اخبار، اطلاعیه ها

بسم الله الرحمن الرحیم

از اینکه از سایت مسجد جامع شهر سرمست بازدید می کنید بسیار ممنون وسپاسگذاریم ما از شما انتظار داریم با نظر خود مارا در بهتر بودن برنامه هایمان یاری کنید

                                   

                             منتظر نظرات وراهنماییهای خوب شما هستیم

۱

سال روز وفات حضرت خدیجه (س)

اخبار، اطلاعیه ها

سال روز وفات حضرت خدیجه (س)
حضرت خدیجه (س) همسر پیامبر (ص)، اولین بانویی است که به پیام آسمانی اش پاسخ مثبت داد و در کنار رسول خدا صلی الله علیه و آله با همه توانی که داشت در مقابل مشرکان ایستاد و مقاومت کرد. ثروت سرشار خود را برای پیشرفت اسلام در طبق اخلاص گذاشت. وی در سال دهم بعثت و اندکی پس از وفات حضرت ابوطالب (ع) درگذشت